Vyhrajte léto na grilu s kvalitními potravinami!

Vyhrajte léto na grilu s kvalitními potravinami!

11. 07. 2021

„Vyhrajte léto na grilu“! Zúčastněte se spotřebitelské soutěže s kvalitními potravinami, a pokud budete mít štěstí, čeká na vás některý z 9 zahradních plynových grilů. Stačí si jen pochutnávat na potravinách označených značkou kvality (Klasa, Regionální potravina, Bio „zebra“ a EU „Bio list“). K účasti v soutěži je třeba koupit pouhé 3 výrobky. Začínáme 12. července a končíme 12. září.

Tušíte, proč mají některé potraviny na obalu značku kvality? Co tato loga znamenají a co nám zaručují?

Klasa – Modro-červené logo s nápisem Klasa prozrazuje, že tyto potravinářské a zemědělské produkty patří mezi ty nejkvalitnější, které u nás vyrábíme.

Regionální potravina – Toto prestižní ocenění získávají ty nejkvalitnější výrobky z každého kraje. Cílem je podpořit místní farmáře a výrobce a představit lidem jejich úžasné potraviny.

Bio „zebra“ – Jedná se o celostátní ochrannou známku pro potraviny ekologického zemědělství. Všechno musí být vyprodukované v ČR. Certifikát vydávají nezávislé kontrolní organizace.

EU „Bio list“ – Další logo kvality potravin upozorňující na ekologickou produkci, ale s mezinárodní certifikací. Na obalu se musí označovat i místo, kde byly vyprodukovány zemědělské suroviny.

A právě tyto značky kvality sledujte v obchodech na obalech potravin, protože na takto označených výrobcích si zcela jistě pochutnáte. Navíc v období od 12. července do 12. září se můžete zúčastnit soutěže celkem o 9 zahradních plynových grilů, 90 kusů piknik party grilů GP18002 a 900 setů grilovacího náčiní.

Jak se zúčastnit soutěže krok za krokem

  1. Vyberte v obchodě jakékoliv 3 potravinářské výrobky s některým z log kvality (viz výše).  
  2. Zaplaťte je u pokladny a vezměte si elektronickou účtenku. Tu střežte jako oko v hlavě. 
  3. Zaregistrujte se / přihlaste se na webu Akademiekvality.cz, kde vyplníte potřebné údaje (např. cenu za nákup, jeho datum a čas, 3 názvy výrobků aj.). Informace odešlete. 

Soutěžte tolikrát, kolikrát budete chtít

Jedna účtenka rovná se jedna registrace do soutěže. Můžete se tedy účastnit opakovaně. Za každé 3 výrobky s logy kvality můžete zaslat další soutěžní účtenku, kterou si ovšem musíte ponechat.

Jaké ceny na vás čekají?

Hlavním lákadlem soutěže „Vyhrajte léto na grilu“ je 9 zahradních plynových grilů Fieldman FZG3003, které budou v 9 týdnech (od 12. července do 12. září) rozděleny mezi 9 šťastných účastníků. Dalšími výhrami jsou MEVA Piknik party gril GP18002 a set grilovacího náčiní.

Výhry se budou losovat každý týden, celkem tedy devětkrát. Výsledky losování týdenních výher budou zveřejněny na webu akademiekvality.cz.

A co si všechno můžete ugrilovat? Inspirací mohou být naše originální recepty plné neotřelých chutí. Přesvědčte se sami zde.


V této sérii si můžete přečíst