Třetí vůz Škoda Fabia předán!

Třetí vůz Škoda Fabia předán!

13. 02. 2018

Ve čtvrtek 8. února si třetí a poslední vůz Škoda Fabia odvezla šťastná výherkyně. Paní Miroslava K., která se zúčastnila velké spotřebitelské soutěže „Střihněte si 3× Škodu Fabia a sto tisíc dalších skvělých cen“ po delší odmlce a hned se na ni usmálo štěstí.

Závěr velké podzimní soutěže, která skončila 14. ledna, byl velice úspěšný. V 9.–13. týdnu soutěže došlo celkem 70 531 platných herních karet. A právě z takového množství byla minulý týden vylosována výherkyně Miroslava K. z Líšnice. Do soutěže zaslala pouhých 15 platných herních karet a jedna z nich jí přinesla štěstí. Paní Miroslava prozradila, že její nejoblíbenější potravinou se značkou kvality je sýr Gran Moravia od Brazzale Moravia.


Modrou Škodu Fabii si dnes odvezla paní Miroslava do své rodné vesničky Líšnice v podhůří Orlických hor. „Když jsem zvedla telefon, po první větě jsem očekávala nějakou nabídku, ale po pár vteřinách mne obklopila neuvěřitelná radost. Chvíli jsem musela zadržovat slzy, jak jsem byla překvapená. Kupuju české potraviny, těm dávám přednost, ale že za to, že jím kvalitně, ještě vyhraju auto...,“ nadšeně přiznává výherkyně nového vozu. „Každý týden jezdím hodně kilometrů za prací a občas se z té naší malé vesničky, hlavně v zimě, těžko dostávám, kam potřebuju,“ dodává.


Velká spotřebitelská soutěž „Střihněte si 3× Škodu Fabia a sto tisíc dalších skvělých cen“ předčila veškerá očekávání. Za 3 měsíce trvání soutěže zaslali fanoušci kvalitních potravin téměř 150 tisíc herních karet, na kterých bylo přes 4 miliony log! Prim vedla značka Klasa s téměř 2,5 milionu log, druhý v pořadí se umístil Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou ČR (přes 800 tisíc log) a třetí příčka patří Chráněnému zeměpisnému označení (téměř půl milionu log). Pro zajímavost uvádíme, že nejvíce herních karet jsme obdrželi právě v posledním, třináctém týdnu soutěže.

 

V této sérii si můžete přečíst