Známe třetího vítěze soutěže s Klasáčkem, který získal auto

Známe třetího vítěze soutěže s Klasáčkem, který získal auto

17. 03. 2020

Začátkem února vyvrcholila oblíbená spotřebitelská soutěž „Nastartujte výhry s Klasáčkem!“. Velkým lákadlem byly 3 hlavní ceny, pětidveřové hatchbacky ŠKODA Scala. Červený, bílý a modrý. První dva automobily už svého majitele našly, ale ten poslední byl stále ještě ve hře. Tedy až do chvíle, než byla vylosována paní Alena H. z malebného města Horní Planá poblíž Lipna.

„Takové spotřebitelské soutěže mám moc ráda. Líbí se mi na nich, že vlastně kupuji své oblíbené potraviny a jako bonus mohu vyhrát nějaký dárek,“ vysvětluje čerstvá výherkyně osobního automobilu ŠKODA Scala paní Alena. „Minulý rok jsem soutěžila poprvé, ale poslala jsem pár karet až na konci soutěže. Tentokrát jsem posílala herní karty už od začátku, těšila jsem se na ceny pro nejrychlejší, ale bohužel jsem i tak poslala herní karty později a ceny už byly pryč. I přesto jsem pokračovala dál kvůli autu,“ svěřuje se paní Alena.

Dohromady zaslala více než 30 herních karet, 11 z nich až na závěr soutěže a jedna z nich se stala tou osudovou. „V pátek jsme s manželem byli doma, já zrovna zašívala, a vtom zazvonil telefon se zprávou, že jsem byla vylosovaná jako poslední výherce nového auta,“ vzpomíná šťastná výherkyně. „Soutěžíte, abyste vyhráli, ale nakonec, když opravdu vyhrajete, tak tomu prostě nechcete věřit. Přála bych ten pocit zažít každému.“

Jak naložila s novým automobilem paní Alena? „Odsud pojedeme s manželem rovnou do Krkonoš za synem a jeho rodinou. Věnuji ho mladé rodině. Se dvěma malými dětmi užijí takové prostorné auto mnohem více.“

Oblíbená spotřebitelská soutěž „Nastartujte výhry s Klasáčkem!“ sice prozatím skončila, ale jistě se brzy dočkáte zase nějaké podobné. A věřte, že šanci na hlavní výhru budete mít i vy.

Sledujte web Akademie kvality, kde se dozvíte nejen o vyhlášení nové soutěže, ale hlavně o kvalitních potravinách.


V této sérii si můžete přečíst