Kde si užijete spoustu legrace?

Kde si užijete spoustu legrace?

21. 12. 2020

Děti, přiznejte se, kdo si rád hraje? Nejen s hračkami, ale třeba taky kdo si rád skládá z papíru, vybarvuje obrázky, hledá cestu z bludiště, zpívá, nebo třeba vyrábí zvířátka? Řekněte kamarádům, maminkám, tatínkům, babičkám, dědečkům, tetičkám a strýčkům a podívejte se na web Akademie kvality. Až uvidíte slova Pospolu u stolu, máte vyhráno. Zábava může začít!

Co děláte, děti, když nejste zrovna venku na procházce? Čtete si pohádky? Kreslíte si obrázky do sešitu nebo na kamínky? Pomáháte mamince připravit večeři? Pochutnáváte si na nějaké dobrotě? Odpočíváte? Hrajete si třeba s panenkou, s autem, vláčky, oblíbeným plyšákem? Chtěli byste, kluci a holky, zkusit něco nového, kde si užijete hodně legrace? Klikněte na záložku „Pospolu u stolu“.

Hádanky, vybarvovačky, písničky, skládačky…

„Pospolu u stolu“ má pro vás nachystány všechny možné aktivity, které můžete dělat s maminkou, tatínkem, bráchou, ségrou, s kamarády, ale klidně i chvilku sami. Těší se na vás veselé písničky plné zvířátek. Aby se vám lépe zpívalo, můžete si do telefonů nebo tabletů stáhnout aplikaci Statkář nebo Život na statku, kde jsou právě i tyto krásné písničky. Nemůžou se vás dočkat všelijaké papírové skládačky, vybarvovačky pomocí pastelek nebo fixek a vystřihovačky nůžkami, které jsou plné vašich oblíbených zvířátek, ovoce, zeleniny a dalších rostlinek.  

Jak si něco vytvořit podle fotonávodu?

Holky, kluci, pokud rádi něco vyrábíte, budete nadšeni z našich fotonávodů. Najdete tam, jak si vyrobit ozdoby z těstovin, razítka z celeru nebo brambor, květiny z listů, zvířátka z ořechů, nebo třeba velikonoční vajíčko. Je tam toho opravdu hodně!

Tušíte, jak se dělá zmrzlina?

A děti, chtěli jste někdy vědět, jak se vyrábí vaše oblíbená zmrzlina? Nebo mléko, medový dort a jablečný mošt? Tajemství těchto dobrot prozradí naše krátká videa. Užívejte si krásné chvíle s vašimi nejbližšími a naší „Pospolu u stolu“.


V této sérii si můžete přečíst