„Soutěž vybízí lidi, aby nakupovali kvalitní potraviny,“ prozradil první výherce vozu ŠKODA KAROQ.

„Soutěž vybízí lidi, aby nakupovali kvalitní potraviny,“ prozradil první výherce vozu ŠKODA KAROQ.

11. 01. 2019

Stále oblíbenější soutěž „Střihněte si kvalitu!“ a vyhrajte 3 x ŠKODA KAROQ, která probíhá pod záštitou Státního zemědělského intervenčního fondu (SZIF), zná prvního vítěze automobilu. Soutěžící mají, až do 3. února 2019, za úkol poslat vyplněnou soutěžní kartu se 30 značkami kvality. Soutěžil i pan Petr B. z Velkého Beranova, novopečený majitel jedné ze tří hlavních cen, která se losovala v prvním kole. O vysněný vůz opravdu zabojoval, herních karet poslal asi padesát, což představuje 1 500 potravin s logy kvality. A s vystřihováním pan Petr nepřestal ani po výhře, kvalitní potraviny totiž nakupoval i před soutěží.

Klíčky od svého nového vozidla si pan Petr osobně převzal ve čtvrtek 3. ledna z rukou Petra Milase, ředitele Sekce ekonomické ze Státního zemědělského intervenčního fondu. A jaké byly první dojmy? „Doufal jsem, že by to mohlo vyjít!“ A vyšlo! Pan Petr soutěžil už loni a získal drobnější výhry do domácnosti. A radost mu nedělají jen hmotné výhry včetně té hlavní, kterou ihned odjel domů. „Ta soutěž mě nadchla, protože vybízí lidi, aby nakupovali české nebo obecně kvalitní potraviny a naučili se je rozpoznávat a kupovat, takže tím také přispívají i lokálním a tuzemským výrobcům. Osobně jsem kvalitní potraviny kupoval i před soutěží, a tohle byl takový bonus navíc. Nové auto jsem potřeboval. S přítelkyní hodně cestujeme a jezdíme na výlety. Karet jsem poslal zhruba kolem padesáti, pomáhala mi rodina i kamarádi, kteří se taky trochu zapojili, nějakou práci to lepení přece jen zabere,“ zavtipkoval. A z jakých potravin vystřihoval loga nejčastěji? „Ze všech možných! Ten sortiment je opravdu široký, ale nejčastěji asi mléčné produkty, čaje nebo pivo.“

Jeho „šťastná“ karta byla vylosována 19. prosince 2018 z obrovského množství 70 871 herních karet, které spotřebitelé potravin s logy kvality zaslali během 4 soutěžních týdnů. A je třeba dodat, že je toto číslo více než dvojnásobně vyšší oproti počtu zaslaných herních karet za stejné období loňského roku. Ve hře stále zůstávají dva vozy ŠKODA KAROQ, dále ceny pro nejrychlejší, nejaktivnější hráče, týdenní výhry a bonus na konci soutěže. Majitel druhého vozu bude vylosován už 18. ledna 2019, a tak stále máte šanci střihnout si kvalitu i vy! Více informací k soutěži a počtu zbylých výher najdete na naší soutěžní podstránce akademiekvality.cz.


V této sérii si můžete přečíst