Soutěž Vánoční okno pro Klasáčka zná své vítěze

Soutěž Vánoční okno pro Klasáčka zná své vítěze

31. 01. 2022

Za celkem šest týdnů konání soutěže jsme obdrželi nespočet krásných vánočních fotek! Zapojili se jednotlivci zdobením oken svých pokojíčků nebo obývacích pokojů a Klasáček se na nich objevoval ve společnosti andělíčků, Ježíška i sněhuláků. Děti ve školách připravily výzdobu oken svých tříd. Někteří byli věrní klasice a využívali především vystříhané papírové dekorace, jiní parapety dozdobili nabarvenými perníčky nebo připravili hostinu pro lesní zvířátka. Všem šikovným ručičkám, které se na výzdobě oken podílely, moc děkujeme, že se do soutěže zapojily!

Výsledky soutěže Vánoční okno pro Klasáčka – veřejnost

Týdenní výhry

Průběžně za každý soutěžní týden bylo oceněno jedno vylosované okno – šest výherců týdenních výher se už doma těší z kreativního balíčku. Jsou to Marie K. z Halenkova, Kristýna M. z Velké Dobré, Jana M. z Brna, Helena K. z Dehtár, Miluše S. z Chotěboře a Karin J. z Medlovic.

Hlavní výhry pro nejlepší kreativní řešení

Kreativní porota vybrala dva nejpovedenější výtvory, tablety vyhrávají Jaroslav S. z Rájce-Jestřebí a Kateřina H. z Trutnova.

Hlavní výhry pro vylosované

Další tři krásné výtvory od Karin J. z Medlovic, Elišky B. z Rybné nad Zdovnicí a Markéty J. z Plzně získávají každý odrážecí koloběžku.

Gratulujeme!

Výsledky soutěže Vánoční okno pro Klasáčka – školní kolektivy

Skvělou práci odvedli i učitelé a jejich žáci po celé republice. Za využití potravin nebo jejich vyobrazení na vánočně vyzdobeném okně soutěžili o návštěvu Klasáčka s programem!

Menší hlavní výhry

Menší hlavní výhru získávají žáci ze základních škol v Uherském Brodě – Újezdci, Řepišti, České Kamenici a Žatci. Klasáček jim předá balíčky oceněných potravin a kreativní výbavu do třídy.

Velká hlavní výhra – Návštěva Klasáčka s programem

Návštěvu Klasáčka s odpoledním edukativním programem a koncertem kapely Pospolu u stolu získává pro svou celou školu vylosovaná třída ze Základní školy Dobříš.

Gratulujeme!


V této sérii si můžete přečíst