Známe druhého výherce vozu ŠKODA KAROQ!

Známe druhého výherce vozu ŠKODA KAROQ!

03. 02. 2020

Novou majitelkou vozu ŠKODA KAROQ se stala paní Jana Ž. z Tábora. Včera si automobil červené barvy v Praze převzala osobně s celou rodinou. Jak soutěžila a které produkty jí přinesly štěstí?

Ve středu 27. února si paní Jana Ž. osobně vyzvedla klíčky od své výhry, nového nablýskaného vozu ŠKODA KAROQ Ambition. Ty jí předal Petr Milas, ředitel Sekce ekonomické ze Státního zemědělského intervenčního fondu, který velkou spotřebitelskou soutěž „Střihněte si kvalitu!“ pořádal.

Na místo předání paní Jana dorazila i se svou početnou rodinou, která jí pomáhala sbírat loga kvality a vyhrát nejen jednu z hlavních výher soutěže, ale i ty drobnější, mezi nimi třeba zástěru. Paní Jana s dcerou do soutěže poslala přibližně třicet herních karet, a to v průběhu celé soutěže, ale neposílala je najednou, jak prozradila ke své herní taktice. Loga vystřihuje každý rok a soutěže se účastní pravidelně. Baví ji samotné soutěžení, ráda luští a je vysloveně soutěžní typ, takže se těší na další ročník, který nevynechá stejně jako všechny předchozí. Nejčastěji kupuje výrobky se značkami BIO a Regionální potravina, miluje mléčné výrobky jako bio drinky, jogurty, mléko nebo tvaroh a jejím favoritem je máslo od Madety, které je jedním z nejoblíbenějších produktů mnoha soutěžících. „Soustředíme se na naše potraviny, jsou podle nás poctivé,“ podotkla. „Kupujeme je celoročně a vystřihujeme i soutěžní loga, v době soutěže ale daleko intenzivněji.“ A co udělá s výhrou? „Maminka bydlí v Táboře a my v Praze, takže nový automobil využijeme k cestě za ní,“ uzavřela vyprávění dcera paní Jany a nastoupila do přistaveného vozu i se dvěma dcerami a manželem. Gratulujeme! 

V této sérii si můžete přečíst