Klasáček odměnil dalšího výherce autem!

Klasáček odměnil dalšího výherce autem!

19. 02. 2020

Majitelem nového vozu se stává pan Jiří Z. z Bystřice pod Hostýnem! Další vítěz oblíbené soutěže „Nastartujte výhry s Klasáčkem!“ se může radovat z nového bílého pětidveřového hatchbacku ŠKODA Scala. Na svého majitele však ještě čeká další, poslední modrý vůz.

„Jako každý rok jsme s rodinou posílali herní karty. Tentokrát jsme jich postupně poslali asi padesát,“ přiznává pan Jiří. „Manželka zvedla telefon a začala plakat,“ vzpomíná dojatý výherce. „Třásly se jí ruce, a když jsem si i já vyslechl, že jsem druhým hlavním výhercem, nechtěl jsem tomu vůbec věřit. Byl to blesk z čistého nebe. S manželkou jsme z toho šoku celou noc nezamhouřili oka,“ svěřuje se se svými pocity pan Jiří s manželkou, kteří do poslední chvíle doufali, věřili a radovali se z drobných cen pro nejrychlejší. „Máme dvacet dva let starou ŠKODA Felicii. A díky této výhře dáme synovi dárek. Zrovna si udělal čerstvě řidičský průkaz. A my si budeme užívat pohodlí v novém.“

Štěstí je nevyzpytatelné. Možná jste už zjistili, že šanci vyhrát hlavní cenu, nebo alespoň některou další, má naprosto každý. Soutěž je nyní sice ukončená, ale vítěz posledního vozu ŠKODA Scala ještě nebyl vylosován. Třeba právě vám zavolá v nadcházejících dnech neznámé číslo s velmi příjemnou zprávou!


V této sérii si můžete přečíst