Poslední vůz ŠKODA KAROQ míří do Plzně!

Poslední vůz ŠKODA KAROQ míří do Plzně!

03. 02. 2020

Ve čtvrtek 7. března 2019 jsme předali poslední ze tří automobilů ŠKODA KAROQ Ambition, o které se hrálo ve velké spotřebitelské soutěži Střihněte si kvalitu!

Do soutěže v tomto ročníku dorazilo neuvěřitelných více než 243 000 herních karet. Sedm z nich poslala paní Jana F. z Plzně, která se stala poslední ze tří šťastných majitelů Auta roku 2018. Od své kolegyně, která jí četla z ruky, se dozvěděla, že nikdy nic nevyhraje. Do 14 dnů ji zazvonil telefon a byla jí oznámena výhra v soutěži, které se zúčastnila poprvé v životě. Okolí si z ní dělalo legraci, že určitě nevyhraje. O to větší byla radost z výhry hlavní ceny v modré barvě, jiné než modré auto totiž paní Jana ani vyhrát nechtěla, jak se smíchem prozradila, když si vůz přijela osobně vyzvednout. Auto opět předával Petr Milas, ředitel Sekce ekonomické ze Státního zemědělského intervenčního fondu, pod jehož záštitou velká spotřebitelská soutěž „Střihněte si kvalitu!“ probíhala.

Loga kvality paní Jana F. vystřihovala z různých potravin. Ať už to byly sýry, nebo cukr, jednalo se o produkty, které paní Jana podává dětem ve školce, ve které pracuje. Preferuji české potraviny, chci, aby dětičky měly české výrobky. Můj nejoblíbenější produkt je bílý smetanový Choceňský jogurt, který jím nejčastěji. S vystřihováním mi pomáhal přítel. Loga jsme měli všude, v práci, ve školce, po kabelkách...,“ prozradila nadšeně a dodala, že s autem bude jezdit hlavně po výletech, nákupy zas až tak ráda nemá, smála se. Soutěžit bude i příští rok a stále nemůže uvěřit, že vyhrála. „Že vyhraju auto, to mě teda nenapadlo ani ve snu, byla to fakt náhoda!“  


V této sérii si můžete přečíst