Známe prvního výherce Škody Fabia!

Známe prvního výherce Škody Fabia!

28. 11. 2017

Jak víte, od poloviny října běží velká podzimní spotřebitelská soutěž s názvem „Střihněte si 3x Škodu Fabia a sto tisíc dalších skvělých cen“. Minulý týden proběhlo první losování o bílou Škodu Fabia. Ta včera putovala do rukou šťastné výherkyně. Je jí paní Daniela H. z Jirkova.

Ve čtvrtek 23. listopadu na Žofíně našla první Škoda Fabia bílé barvy svou novou majitelku, paní Danielu H. z Jirkova. Paní Daniela soutěžila i v loňském roce. Losování pod dohledem notářky provedl vlastní rukou ministr zemědělství Marian Jurečka. Přítomen byl i generální ředitel SZIF Martin Šebestyán. Kartička paní Daniely byla vylosována z obrovského množství 29 348 herních karet za celé 4 týdny soutěže. Výběr kvalitních potravin se paní Daniele opravdu vyplatil. Srdečně jí gratulujeme!

Velká spotřebitelská soutěž probíhá od 16. října 2017 a možnost se do ní zapojit je do 14. ledna 2018. Zúčastnit se může každý, kdo vyplní a zašle hrací kartu se 30 značkami kvality: Klasa, Regionální potravina, BIO Produkt ekologického zemědělství, Evropské logo pro ekologickou produkci, Chráněné označení (ZTS, CHZO, CHOP), Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou ČR, Česká potravina nebo Česká cechovní norma. 

Ve hře stále zůstávají dvě Fabie, dále ceny pro nejrychlejší, nejaktivnější, týdenní výhry a nezapomněli jsme ani na bonus na konci soutěže. Držíme vám palce!

Více informací o soutěži najdete na www.akademiekvality.cz v záložce Soutěže.

V této sérii si můžete přečíst