Kupovat kvalitní potraviny se vyplatí!

Kupovat kvalitní potraviny se vyplatí!

03. 02. 2020

Už jste slyšeli, kdo vyhrál v naší soutěži „Nastartujte výhry s Klasáčkem!“ jeden ze tří nových pětidveřových hatchbacků ŠKODA Scala? Pan Zdeněk K. z Podbřezí. Odvezl si jednu ze tří hlavních cen, kterou je červený vůz ŠKODA Scala Ambition 1,0 TSI 85 kW. Ale ve hře jsou ještě další dva vozy – modrý a bílý.

Nakupovat kvalitní potraviny se panu Zdeňkovi opravdu vyplatilo. Druhý lednový týden totiž díky tomu mohl přijet do autosalonu v Praze, kde na něj čekala hlavní výhra v podobě červeného vozu ŠKODA Scala. Na ten den, kdy ho organizátoři soutěže kontaktovali, nejspíše nikdy nezapomene: „Nejprve mi volalo neznámé číslo na mobil, ale tím, že jsem neslyšící, hovor jsem odmítl. Následně mi přišla zpráva s oznámením o výhře hlavní ceny. Úplně se mi z toho šoku roztřásly ruce…“

„Soutěže se účastním již 5 let. Je nutné vydržet, karty posílat a věřit ve výhru. Pak už jen mít to štěstí při losování,“ vzkazuje soutěžícím pan Zdeněk, který je velkým sportovcem a pracuje v malé firmě jako strojní zámečník. Do soutěže poslal celkem 30 karet, přičemž ta výherní byla jedna z deseti, které odesílal v listopadu. Vzhledem k tomu, že vlastní již starší auto, je zbrusu nová ŠKODA Scala jistě příjemným povánočním dárkem.

Pokud patříte mezi fanoušky kvalitních potravin, máte ještě šanci do 2. února 2020. Vyplňte a zašlete hrací kartu se 40 logy značky kvality jako například Klasa, Regionální potravina a další.  

Veškeré informace o soutěži včetně soutěžní karty najdete zde.


V této sérii si můžete přečíst