Ještě pár dní můžete právě vy vyhrát na rok Škodu Karoq!

Ještě pár dní můžete právě vy vyhrát na rok Škodu Karoq!

26. 12. 2021

Nový rok pomalu klepe na dveře a s ním vrcholí také oblíbená spotřebitelská soutěž „Stříhejte kolem dokola“. Jednou z hlavních výher je roční zapůjčení automobilu Škoda Karoq. Proč byste ho nemohli vyhrát zrovna vy? Stačí jen vystřihnout 40 značek kvality potravin, např. Klasa, Regionální potravina a BIO, z obalu vašich oblíbených výrobků a odeslat na herní kartě do 2. ledna 2022.

K vánočním svátkům a oslavám příchodu nového roku patří hodování. Bezvadně to nahrává tomu, že budete mít doma více delikates, které se pyšní nějakou soutěžní značkou kvality potravin. Až jich bude 40, což je skoro hned, stáhnete si tady herní kartu, nalepíte do ní vystřižená loga a odešlete na příslušnou adresu.

Do soutěže „Stříhejte kolem dokola“ jste prozatím zaslali 78 959 platných herních karet celkem s neuvěřitelnými 3 158 360 značkami kvality potravin. Zatím jsou vyhodnoceny výsledky do konce listopadu, ale věříme, že překročíme magickou hranici 5 milionů.

Zkuste své štěstí, protože vítěz ročního zapůjčení poslední automobilu Škoda Karoq bude vylosován ze soutěžních karet došlých až do 9. ledna 2022. Můžete jím být třeba i vy. Nicméně ve hře jsou také pomocníci do kuchyně i poukázky na nákup kvalitních potravin.

Vše o soutěži najdete na: https://www.akademiekvality.cz/soutez/strihejte-kolem-dokola.


V této sérii si můžete přečíst