Známe druhého výherce Škody Fabia!

Známe druhého výherce Škody Fabia!

05. 01. 2018

Nový rok začal pro pana Jana R. z Velké Kraše opravdu šťastně. Včera byl totiž vylosován jako majitel druhé Škody Fabia v rámci velké spotřebitelské soutěže „Střihněte si 3× Škodu Fabia a sto tisíc dalších skvělých cen“. Přestože se soutěž chýlí ke konci, stále je možné získat hodnotné ceny.

Ve čtvrtek 4. ledna 2018 byl vylosován druhý výherce Škody Fabia rukou Mgr. Jana Havlíčka, zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu, a pod dohledem notářky. Výhercem červené Škody Fabia se stal pan Jan R. z Velké Kraše. Jeho platná herní karta plná log značek kvality Chráněné zeměpisné označení byla vylosována ze 41 688 herních karet, které došly v 5.–8. týdnu soutěže. Výherci druhé Škody Fabia, panu Janovi R., gratulujeme a přejeme plno šťastných kilometrů. Dobrý vkus ve výběru potravin se mu skutečně vyplatil.

 

Do konce soutěže zbývá sice už jen pár dní, ale stále máte šanci vyhrát Škodu Fabia, dále ceny pro nejrychlejší, nejaktivnější, týdenní výhry a nezapomněli jsme ani na bonus na konci soutěže. Zúčastnit se může každý, kdo vyplní a zašle hrací kartu se 30 značkami kvality: Klasa, Regionální potravina, BIO Produkt ekologického zemědělství, Evropské logo pro ekologickou produkci, Chráněné označení (ZTS, CHZO, CHOP), Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou ČR, Česká potravina nebo Česká cechovní norma. 

Více informací o soutěži najdete zde na webu v záložce Soutěže.

V této sérii si můžete přečíst