Výhry, které potěší malé i velké

Výhry, které potěší malé i velké

25. 02. 2021

Soutěž Stříhejte kolem dokola nám skončila a mnozí z vás se už mohou těšit ze svých výher. Pojďme se teď detailněji podívat, jaké menší ceny mohla řada výherců obdržet a jak je mohou využívat. Možností je totiž mnoho!

Rolovací flaška


Jistě to znáte, vyrazíte na delší procházku nebo túru, zabalíte s sebou svačinu, pití a další potřebné věci a jste rádi, když se vám batoh podaří dopnout. Rolovací flaška je na tyto příležitosti jako dělaná! Nejenže se při každém upití její objem zmenší a zabírá tak méně místa, ale navíc se vám při úplném vyprázdnění vejde kamkoli. I do kapsy! Navíc ji můžete vždy vymýt a použít znovu, čímž chráníte naši přírodu před dalšími zbytečnými plasty.

A máme pro vás ještě jeden tip. Díky tomu, že je hrdlo flašky dostatečně široké, ji můžete naplnit například přesnídávkou a dopřát těm nejmenším zdravou svačinku, která bezpečně skončí u nich v bříšku, a ne všude kolem, však to jistě znáte.

Uzávěr lahví


Uzávěr lahví je určen zejména pro ty, kteří nemusí mít všechno hned. Snadno jím uzavřete jakoukoli lahev, ve které ještě zbylo něco dobrého. Nápoj tak zůstane nadále čerstvý a ve stejné kvalitě jako před otevřením. A na kvalitě, na té my si zakládáme!

Držák na lahev


Dodržovat pitný režim je pro naše zdraví velmi důležité. Komu se ale pořád chce nosit v ruce flašku? Řešením je držák na lahev, který si snadno nandáte na krk, a vaše ruce zůstanou volné. Je to ideální parťák, když si třeba chcete jít zaběhat, vyrazit na procházku, nebo se hodí pro školáčky, kterým se lahev už nevejde do aktovky.

Pytlík na zeleninu


Pytlík na zeleninu je skvělou alternativou klasických mikrotenových sáčků, které nabízejí obchodní řetězce. Stačí vám jeden, se kterým můžete opakovaně nakupovat svou oblíbenou zeleninu nebo ovoce. Příroda vám za tento krok jistě poděkuje!

Bavlněný pytlík na pečivo


Při nakupování pečiva často saháme po igelitových sáčcích. Věděli jste ale, že uzavření pečiva v igelitu snižuje jeho kvalitu? Pečivo totiž uvolňuje vlhkost, která, když nemůže ven a drží se uvnitř, vyústí ve vytvoření plísně. Ideální skladování je ve tmě, v chladu a v něčem, co dýchá. A přesně tím je bavlněný pytlík na pečivo! Díky prodyšnému bavlněnému materiálu může pečivo správně dýchat a nezapařuje se.


V této sérii si můžete přečíst