A je to tady! Soutěž má dalšího výherce

A je to tady! Soutěž má dalšího výherce

15. 01. 2018

Velká spotřebitelská soutěž „Střihněte si 3× Škodu Fabia a sto tisíc dalších skvělých cen“ zná v pořadí již druhého výherce automobilu. Stejně jako v prvním kole vzbudila soutěž i v jejím pokračování velký zájem spotřebitelů. Nasvědčuje tomu 41 688 platných herních karet zařazených do druhého slosování. Kdo bude posledním výhercem, se teprve rozhodne.

Do nového roku s novým vozem

Ve středu 10. ledna 2018 si nový automobil Škoda Fabia v červené barvě převzal pan Jan R. z Velké Kraše od pana Jana Havlíčka, zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu. O takovém pozdním vánočním dárku si mohl šťastný výherce nechat jen zdát. K hlavní výhře mu stačilo poslat dvě soutěžní karty, z čehož jedna byla tou osudnou. A že bylo z čeho losovat. I do druhého kola, které probíhalo od 13. 11. do 10. 12. 2017, poslali soutěžící více než 1,25 milionu značek kvality na hracích kartičkách.

 

Výherce může od začátku ledna hřát povědomí, že je majitelem nového vozu Škoda Fabia, které si dnes osobně převzal. „Potraviny se značkami kvality kupuji pravidelně, ale když jsem viděl herní kartu v Penny, tak jsem se chtěl zúčastnit soutěže. Poslal jsem tedy jen dvě s vědomím, že to buď vyjde, nebo ne. Je super, že soutěž opravdu funguje a i s tak málo kartami je možné vyhrát,“ okomentoval svoji neskrývanou radost výherce vozu.


Velká spotřebitelská soutěž probíhá pod záštitou Státního zemědělského intervenčního fondu (SZIF) od podzimu minulého roku. Kdo by se chtěl zapojit, má už jen pár dní – do 14. ledna 2018. Ale i tak máte stále šanci vyhrát mnoho cen nebo rovnou tu hlavní, kterou je třetí automobil. 


Zúčastnit se může každý, kdo vyplní a zašle hrací kartu se 30 značkami kvality: Klasa, Regionální potravina, BIO Produkt ekologického zemědělství, Evropské logo pro ekologickou produkci, Chráněné označení (ZTS, CHZO, CHOP), Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou ČR, Česká potravina nebo Česká cechovní norma. „Máme radost, že Čechům není jedno, co kupují a jí. Dokazuje to množství zaslaných karet do soutěže, které ani s postupem soutěže neklesá,“ říká Vladimíra Nováková, tisková mluvčí SZIF. „Cílem je podpořit osvětu a konzumaci kvalitních potravin, což se evidentně daří,“ doplňuje.

Ve hře, která se po několika měsících chýlí ke svému konci, stále zůstává jeden automobil Škoda Fabia, dále ceny pro nejrychlejší, nejaktivnější, týdenní výhry a nezapomněli jsme ani na bonus na konci soutěže. Více informací najdete na webu Akademie kvality v záložce Soutěže.


V této sérii si můžete přečíst