Máme radost. Kvalitu si stříháte ve velkém stylu

Máme radost. Kvalitu si stříháte ve velkém stylu

03. 02. 2020

Na konci třetího herního týdne jsme obdrželi už více než 15 000 herních karet! To je téměř čtyřnásobek počtu karet, které k nám v tuto dobu dorazily vloni. Zaznamenali jsme však i 1 300 neplatných karet, které jsme museli ze soutěže vyřadit, a to mnohdy jen kvůli jedinému chybnému logu.

Jak správně postupovat a nepřipravit se o šanci vyhrát jeden ze tří vozů ŠKODA KAROQ Ambition i se sadou zimních pneumatik a dalších 100 000 cen včetně domácích spotřebičů? Hlavní je dodržovat pravidla a nelepit na herní kartu například loga z letáků, která tým pořádající soutěž velmi snadno odhalí. Takový postup totiž není fér k soutěžícím, kteří pečlivě nakupují potraviny s logy kvality a poctivě je stříhají a lepí.

TIP! Abyste se nepřipravili o výhru, vystřihujte jen loga Klasa, Česká cechovní norma, Regionální potravina, Český výrobek, Bio, evropské značení nebo Česká potravina a nalepte je na platnou herní kartu. Pokud ve vašem oblíbeném obchodě již nejsou herní karty k dispozici, můžete si je stáhnout v pohodlí domova zde.


Pozor na neplatná loga nebo staré herní karty

Herní karty s neplatným logem

Herní karty s neplatným logemStará herní karta

V této sérii si můžete přečíst