Objevte kouzlo slaniny „Gastrotrendem“ posledních let je stará dobrá slanina. Nejenže se přidává do klasických slaných pokrmů, ale cukráři jí také korunují své dezerty… přečíst
Jak optimálně skladovat pečivo Na velikosti možná nezáleží, ale na skladování určitě ano. Tedy rozhodně tehdy, když se jedná o pečivo. Pokud ho uložíte jen tak ladem na linku,… přečíst
Češi si oblíbili regionální speciality a pečivo na míru Přestože jsou Češi poměrně konzervativní a z oblasti pečiva je u nich stále na prvním místě klasický tukový rohlík, dokázaly přilákat jejich… přečíst
Křupavý rohlík nakupujte u „svého pekaře“ Denně se v ČR vyrobí okolo 13 milionů kusů klasických bílých rohlíků. Je to nejprodávanější pekařský výrobek vůbec. Pokud ovšem toužíte slyšet… přečíst
Pečivové „superpotraviny“ dodají více živin Preferujete potraviny, které jsou něčím obohacené? To znamená, že mají vyšší výživovou hodnotu než běžné druhy? Nebo kouzlu tzv. superpotravin… přečíst
Jak poznat rozdíl mezi tmavým a přibarveným pečivem? Když je pečivo tmavé, je přece celozrnné, nebo ne? Tohle je bohužel velmi častý omyl. Barva pečiva leckdy bývá velmi matoucí. Je tedy možné… přečíst