Co byste měli vědět o másle? Máslo patří mezi základní potraviny. Je jedinečné. Veškeré důležité informace se dozvíte v článcích v průběhu května a června. Nyní se pojďme… přečíst
Vyhlášení soutěže s Klasáčkem Od 24. dubna do 1. května 2017 probíhala Soutěž s Klasáčkem. V rámci soutěže bylo vylosováno 10 soutěžících, kteří splnili všechna soutěžní… přečíst
Blogerka, která vaří s láskou a z kvalitních surovin Od února jste si mohli všimnout nových receptů, které pro Akademii kvality připravuje foodblogerka Tereza Sychrová, autorka blogu Foodlover.cz.… přečíst
Hořčice – „tajná“ ingredience vaječné pomazánky K vaječné pomazánce neodmyslitelně patří i hořčice. Asi se všichni shodneme na tom, že bez ní by tato pomazánka neměla takový šmrnc. Pojďme si… přečíst
Vyhlášení velikonoční soutěže Od 12. do 19. dubna 2017 probíhala Velikonoční soutěž. V rámci soutěže bylo vylosováno 10 soutěžících, kteří splnili všechna soutěžní pravidla. přečíst
Jak skladovat vejce Selský rozum nám samozřejmě napoví, že bychom měli vejce uchovávat v lednici. Jaká jsou ovšem další pravidla správného skladování vajec, aby se… přečíst