Jak se stane z krouhaného hlávkového zelí oblíbené kysané?
Kysané zelí vzniká přirozeným mléčným kvašením z krouhaného hlávkového zelí, zbaveného košťálu, za přídavku soli, případně kmínu a dalšího…
přečíst
Přemýšlíte, jak využít kysané zelí? Inspirujte se!
Věděli jste, že kysané zelí je jednou z našich nejzdravějších a v sezóně zároveň nejlevnějších a nejdostupnějších potravin?
přečíst
Hurá do školy po pořádné snídani
Ráno nepřemýšlíme jen nad tím, jakou svačinu svým potomkům přibalit s sebou do školy. Hlavu nám často také zamotá rozhodování, co připravit k…
přečíst
Zářijová úroda je plná vitaminů
Začíná podzim, příroda hraje všemi barvami, rostou houby a dozrává úroda. Na čem si můžeme pochutnat?
přečíst
Hurá do školy s pořádnou svačinou
Pokud se začátkem nového školního roku přemýšlíte, jakou svačinu svým potomkům přibalit s sebou do školy, vězte, že by neměla být jen vyvážená a…
přečíst
V létě chutná ovoce nejlépe
Ovoce je plné vitaminů a minerálů, to je známá věc! Nejvíce důležitých látek obsahuje, když má čas dozrát a pochytat co nejvíc sluníčka.
přečíst