Podmínky pro zachování zdravotní bezpečnosti Kuřecí je bezesporu jedním z nejoblíbenějších druhů mas na světě. A to z důvodů lehké stravitelnosti, snadné přípravy i nízké ceny. Ruku v ruce… přečíst
Třetí vůz Škoda Fabia předán! Ve čtvrtek 8. února si třetí a poslední vůz Škoda Fabia odvezla šťastná výherkyně. Paní Miroslava K., která se zúčastnila velké spotřebitelské… přečíst
Co všechno musí být na etiketě Jak vybrat to správné kuřecí maso? Mnohdy může jít o nadlidský úkol. Ale právě proto existují vodítka, která nás spolehlivě navedou ke… přečíst
Známe třetího výherce automobilu Konec dobrý, všechno dobré. To si jistě v závěru spotřebitelské soutěže „Střihněte si 3x Škodu Fabia a sto tisíc dalších skvělých cen“ myslela… přečíst
S kuřecím masem nemusíte zacházet v rukavičkách - stačí dodržet pár základních pravidel Správným zchlazením kuřecího masa jeho cesta ke koncovému spotřebiteli nekončí. Vysoký standard hygieny se musí dodržovat i během přepravy a… přečíst
Jak se určuje jakost drůbeže? 5 pravidel pomůže! V první řadě si musíme ujasnit, že jakost není tak úplně kvalita. Jakost je klasifikace do tříd či skupin, které obsahují podobné produkty,… přečíst