Bramborová omeleta na pivě s klobáskou
Brambory, jednu z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších tuzemských surovin, opěvovala i Magdalena Dobromila Rettigová. A my je opěvujeme také! Aby ne, když…
přečíst
Zdravá a hravá snídadně: Ovesný ježeček
Pokud rádi sladíte medem, přidáváte ho různých pokrmů, třeba do dezertů a snídaní a jste zkrátka "medoví", máme pro vás skvělou zprávu. Kvalita našeho…
přečíst
Zdravá a hravá snídaně: Zvířátka z lívanců
Usmažte si lívance jako od babičky s moukou Babiččina volba mouka HLADKÁ pšeničná! Použít můžete i Pšeničnou mouku hladkou světlou od společnosti Český…
přečíst
Zdravá a hravá snídaně: Rybičky z palačinek
Také si k snídani rádi dáte čerstvě usmaženou palačinku? A máte ji rádi s tvarohem, čokoládou nebo džemem? Pokud dokážete ocenit opravdu kvalitní džemy…
přečíst
Jablková bábovka
Kynutá, třená, piškotová, kakaová, mramorová, hrníčková, šlehačková, tvarohová, pudinková, olejová, maminčina, babiččina, domácí... Osvědčených receptů na…
přečíst
Kapustový salát s ořechy a rozinkami
Kapusta je velmi zdravá košťálová zelenina, která je však neprávem dosti opomíjená. Na nesprávně upravenou kapustu ve školních jídelnách mnozí nezapomněli…
přečíst