Cuketový tataráček Známe ji především jako součást jídel teplé kuchyně. Placičky, ratatouille, ale co třeba cuketa bez tepelné úpravy? Připravili jsme pro vás recept, který… přečíst
Kuřecí řízek plněný bylinkovým máslem, medovo-bramborová kaše s mrkví a žervé Kuřecí maso je nedílnou součástí našeho jídelníčku. Je lehké a jemné. Kuřecí maso je dietní, ale přitom nutričně hodnotné. U kuřecího masa je samozřejmě… přečíst
Studená zeleninová polévka se slunečnicovými semínky, zakysanou smetanou a trhanou bagetou Připravte si osvěžující chladnou polévku na oběd nebo večeři. Její přípravu zvládne každý a polévka je hotová doslova za pár minut. Suroviny pořídíte v… přečíst
Makovo-tvarohový dort Vyzkoušejte recept na báječný makovo-tvarohový dort. Příprava není náročná a chuťový výsledek překvapí. Jemná kombinace chuti máku spolu s tvarohem potěší… přečíst
Jarní koláč s chřestem a smetanou Chřest je králem jarní zeleniny! Chřestová sezóna je obvykle od dubna do června. Toto období je naprosto ideální pro přípravu vynikajícího jarního koláče,… přečíst
Domácí horká čokoláda se skořicí a šlehačkou Horké nápoje patří k vánoční atmosféře stejně jako cukroví nebo adventní věnec se svíčkami. Společně si připravíme pravou domácí horkou čokoládu. Nebojte… přečíst