Věnec s makovo-tvarohovou náplní babičky Naděždy
Věnec s makovo-tvarohovou náplní, který připravuje babička Naděžda, je tradiční sladké pečivo, které…
přečíst
Ovesná kaše přes noc
Ovesné vločky mají vysoký obsah bílkovin, nenasycených mastných kyselin, vitaminů B1, B6 a E, železa a vápníku. Ovesná kaše přes noc je skvělá volba pro ty, kteří budou mít ráno naspěch a chtějí svému tělu přes den dopřát něco dobrého a zdravého.
Ingredience
Ingredience
- 40 g jemných ovesných vloček
- 1 banán
- 1 lžíce vlašských ořechů
- 120 ml mléka
Obtížnost:
⬤
⬤
⬤
Čas přípravy:
20 min.
Porcí:
1
Postup
- 1. Polovinu banánu rozmačkejte vidličkou a smíchejte ho s mlékem, vločkami a nasekanými vlašskými ořechy, podle chuti můžete přisladit medem nebo přidat skořici.
- 2. Hotovou směs nechte přes noc uležet v lednici, druhý den dozdobte druhou polovinou banánu a můžete přidat bílý jogurt a oříšky.
Další recepty
Věnec s makovo-tvarohovou náplní babičky Naděždy
Věnec s makovo-tvarohovou náplní, který připravuje babička Naděžda, je tradiční sladké pečivo, které…
přečíst