Spotřebitelská soutěž Stříhejte kolem dokola zná všechny své výherce

Spotřebitelská soutěž Stříhejte kolem dokola zná všechny své výherce

08. 03. 2023

Soutěž Stříhejte kolem dokola je za námi, rozdávání výher je ale v plném proudu. Známe vítěze všech 52 poukázek na nákup kvalitních potravin, týdenních, týmových i základních výher. Více než 50 000 cen už má své nové majitele nebo k nim právě míří. Rozesílka základních výher právě začíná. O jaké pomocníky jste hráli? Připravili jsme pro vás přehled všech drobných výher, jejichž výherce jsme každý týden losovali z došlých platných herních karet. Nejvíce soutěžící zaujalo bambusové prkénko s roztomilým zvířecím motivem. Pojďme si prkénko i další výhry pořádně "prohlédnout"!

1. týden - Bavlněný stahovací pytlík

Praktický pytlík ze 100% bavlny se stahováním na šňůrku pomůže udržet vaše pečivo co nejdéle čerstvé. A Klasáček ho u toho bude hlídat, jednoho velkého na pytlíku najdete natištěného.

2. týden - Cukrářský zdobící sáček

Ve druhém soutěžním týdnu na soutěžící čekalo 3900 balení klasických cukrářských zdobicích sáčků pro opakované použití. V každém balení jich je připraveno 20 kusů, takže můžete zrobit a zdobit a zdobit!

3. týden - Forma na led

Silikonová forma na ledové kostky s víčkem nesmí chybět ve vaší mrazničce. V této formě můžete mrazit samozřejmě nejen vodu, ale třeba i ovocné nebo zeleninové šťávy. Skvěle se v nápojích vyjímají kostky ledu se zamraženými jedlými květy nebo drobnými kousky ovoce a bylinek.

4. týden - Rádlo

Rádlo z babiččiny výbavy ocení každá hospodyňka. Možná víte, že rádlo je původně druh zemědělského nářadí, který se používal k orbě již v době neolitické a bronzové. Ta naše jsou ale mnohem menší a spíše se hodí pro výrobu nudlí nebo třeba sýrových tyčinek.

5. týden – Hra Člověče, nezlob se

Výhra v 5. týdnu potěší milovníky stolních her. Mohou se těšit na legendární hru Člověče, nezlob se v dřevěném provedení v praktickém bavlněném stahovacím sáčku. Zabaví se všechny věkové kategorie a toto menší provedení se bude hodit především na cestování.

6. týden – Hra Mikádo

Přesné prsty, soustředění, taktika. To jsou základy společenské hry Mikádo pro celou rodinu, která otestuje jemnou motoriku, pevné nervy a schopnost soustředění. Na první pohled to možná vypadá, že hra má svůj původ v Japonsku, ale její oficiální příběh sahá do Maďarska, odkud se do světa rozšířila ve 30. letech 20. století.

7. týden – Logická hra

Procvičte si kdekoli své logické schopnosti s cestovní hrou v bavlněném pytlíku – házejte kostkou a plňte její příkazy. Procvičíte zejména logiku, motoriku a smysl pro rovnováhu.

8. týden – Nákupní taška

Elegantní, vysoce praktická a společensky udržitelná velká nákupní taška z přírodních materiálů unese každý váš menší kvalitní nákup. Doporučujeme ji mít stále připravenou v kabelce nebo batohu!

9. týden – Létající talíř

Létající talíř neboli frisbee z ekologického plastu pro venkovní zábavu. Navíc s velkým motivem Klasáčka, který na vás bude mávat z trávy, až v ní budete zatoulaný létající talíř hledat.

10. týden – Prkénko

Podle počtu došlých herních karet byl o 10. základní výhru velký zájem, a my se vůbec nedivíme – bambusové krájecí prkénko ve tvaru slepičky nebo čuníka musí potěšit prostě každého!

11. týden – Sada bambusových příborů

Na piknik, do přírody nebo na chatu. Sada bambusových příborů ve stahovacím sáčku přijde vhod všude, kde se začne šířit hlad. Sada obsahuje lžící, nůž i vidličku, takže vás žádný pokrm nezastihne nepřipravené.

12. týden – Odměrné lžičky

Polévková lžíce nebo čajová lžička v receptu? Spolehněte se na sadu 4 přesných odměrných lžic, které slouží pro přesné odměření surovin nejen při pečení.

13. týden – Univerzální cedník

V každé kuchyni najde své místo univerzální cedník pro každodenní použití. Kolikrát už se v kuchyních stalo, že při slívání knedlíků, těstovin či třeba zeleniny část obsahu hrnce skončila v dřezu, nebo neposlušná poklička dokonce odskákala až na podlahu? S naším univerzálním cedníkem je podobným „pohromám“ navždy konec!

Ilustrační přehled cen naleznete zde.

Všem výhercům gratulujeme!