Spotřebitelská soutěž již zná své výherce

Spotřebitelská soutěž již zná své výherce

20. 03. 2024

Hlavní výhry ze spotřebitelské soutěže „Stříhejte kolem dokola“ jsou již rozdány. Hrdými vítězi vozů Škoda Karoq od AutoPoly se stali paní Marcela z Rokytnice nad Rokytnou a pan Martin z Rakovníka, kteří se tak mohou těšit z výhod plynoucích z užívání tohoto stylového vozu.

Paní Marcela šla štěstí pořádně naproti, poslala neuvěřitelných 80 herních karet s nalepenými logy z výrobků, které prý ráda konzumuje celá její rodina. Výsledkem bylo více než tři tisíce nalepených log.

Panu Martinovi k výhře stačilo podstatně menší množství log kvality, přesto jeho radost z výhry jistě nebyla o nic menší. Štěstí ve spotřebitelské soutěži se tak může usmát opravdu na každého, jen je třeba jít mu vstříc a pustit se s vervou do hry o atraktivní ceny!

V soutěži bylo možné vyhrát nejen roční pronájem vozů Škoda Karoq, ale i řadu dalších odměn v podobě praktického kuchyňského náčiní a dalších potřeb do domácnosti. Paleta potenciálních výher byla vskutku bohatá a jejich rozesílka začne ještě před Velikonocemi.

Výhercům srdečně blahopřejeme, soutěžícím mnohokrát děkujeme za účast a všem čtenářům přejeme krásné a pohodové velikonoční svátky plné dobrot z prvotřídních surovin, které poznáte třeba podle našich log značek kvality na obale.