Soutěž „Stříhejte kolem dokola“ je zpět, startujeme 9. října!

Soutěž „Stříhejte kolem dokola“ je zpět, startujeme 9. října!

01. 10. 2023

I letos opět spouštíme velkou spotřebitelskou soutěž „Stříhejte kolem dokola“. Na tři výherce čeká hlavní výhra v podobě osobního automobilu na rok. Ale ani ostatní soutěžící nepříjdou zkrátka a čeká je velké množství dalších výher! Zapojení do soutěže je snadné, stačí při nákupu vybírat výrobky označené logy kvality jako je například Klasa, Bio a Regionální potravina.

Již tradičně podzim patří kvalitním potravinám. A není tomu jinak ani letos. Soutěž „Stříhejte kolem dokola“ začne 9. října a potrvá až do 7. ledna 2024. I letos se budou moci zúčastnit jednotlivci, ale také týmy. Ve slosování vás čekají odměny ve formě poukázek na nákupy a mnoho dalších cen, včetně hlavní ceny – zapůjčení osobního automobilu Škoda Karoq na jeden rok.

Že se taky nemůžete dočkat? Zkuste své štěstí již nyní a zapojte se do soutěže na našich sociálních sítích Facebook a Instagram, kde již nyní můžete vyhrát poukázku na nákup v hodnotě 2 000,- Kč. A nezapomeňte nás sledovat. Soutěží zde pro vás máme připravených hned několik.

„Stříhejte kolem dokola“ krok za krokem

Pravidla jsou jednoduchá – stačí nakoupit potraviny s logy kvality (např. Klasa, Regionální potravina, Bio „zebra“, EU „Bio list“, Chráněné označení původu, Chráněné zeměpisné označení), vystřihnout loga z obalů kvalitních potravin, nalepit je do herních karet a zúčastnit se soutěže.

Kde získám herní kartu?

Herní karta je podmínkou pro účast v soutěži a najdete ji ve vybraných prodejnách obchodních řetězců, stáhnout si ji však v průběhu soutěže můžete i na webu. Do vyznačených míst na kartě nalepujte různá loga značek kvality. Až bude karta zaplněná, pošlete ji poštou na adresu organizátora.

Jaké značky kvality potravin sledovat a vystřihovat?

  • Klasa – vymezuje výjimečně kvalitní produkty v porovnání s běžně dostupnými potravinami.
  • Regionální potravina – oceňuje nejlepší výrobky z každého kraje.
  • Chráněné označení (ZTS, CHZO, CHOP) – značení EU, zaručuje jistou záruku kvality vázanou např. na daný region.
  • Biozebra – slouží jako ochranná známka pro produkty ekologického zemědělství.
  • Biolist – značení nadnárodní, které musí mít na svém obalu každý produkt splňující v rámci EU požadavky na biopotraviny.
  • Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou.
  • Česká cechovní norma a Česká potravina.