S Klasáčkem na okně vás Ježíšek nemine

S Klasáčkem na okně vás Ježíšek nemine

06. 12. 2021

Existuje jediný měsíc v roce, kdy jsou jednotlivé týdny o něco více speciální než ostatní. Máme samozřejmě na mysli prosinec a jeho adventní týdny. Zatímco svíčky na adventním věnci plápolají, v domácnosti se už objevují první náznaky, že Vánoce jsou skutečně za dveřmi. Světýlka, jehličí, hvězdičky, jmelí a další výzdoba, která se nám líbí nejvíce. Zkuste se během letošního adventu zaměřit na výzdobu oken a soutěžte s Klasáčkem o hodnotné ceny až do 9. ledna 2022.

Vánoční dekorace v okně dělají radost hned dvakrát – těm, kteří ji vytvořili a těší se z ní v teple domova, i těm, kteří procházejí zrovna kolem. Při vánočním zdobení okna se fantazii meze nekladou. Od výzdob vlastnoručně vyrobených přes ty, které najdete například v lese, až po ozdoby, které si můžete koupit v obchodě. Zkuste letos sáhnout po staré klasice a vyrobit si třeba papírové vločky do oken nebo vyrazit do přírody pro různé šišky a větvičky, kterými ozdobíte parapet. Spoustu návodů na vánoční výzdobu naleznete i na webu https://www.akademiekvality.cz/pospolu-u-stolu.

Jak s vánoční výzdobou vyhrát hodnotné ceny

Do vánoční soutěže s Klasáčkem se můžete zapojit s rodinou nebo v rámci školního kolektivu. Nejdůležitějším pravidlem ze všech je povinnost si výrobu a výzdobu oken pořádně užít!

Pravidla pro domácnosti:

  1. Vyzdobit a vyfotit okno vlastního pokoje s libovolnou vánoční tematikou. Podmínkou účasti je zakomponování postavy Klasáčka.  
  2. Fotografii ozdobeného okna společně s dalšími požadovanými údaji zaslat na Messenger KLASA dobré a kvalitní potraviny, e-mailovou adresu soutez@akademiekvality.cz nebo přes WhatsApp, nebo Viber na telefonní číslo +420 602 250 543

Pravidla pro školní kolektivy:

  1. Vyzdobit a vyfotit okno družiny, třídy, nebo jídelny školy s libovolnou vánoční tematikou. Podmínkou je pak využití potravin nebo surovin nebo jejich vyobrazení jako součást dekorace.  
  2. Fotografii ozdobeného okna společně s dalšími požadovanými údaji pořídí a zašlou učitelé či jiné odpovědné osoby na Messenger KLASA dobré a kvalitní potraviny, e-mailovou adresu soutez@akademiekvality.cz nebo přes WhatsApp, nebo Viber na telefonní číslo +420 602 250 543.  

Získejte tablet, koloběžku či odpoledne s Klasáčkem

Co by to bylo za vánoční soutěž bez pořádných výher? Klasáček určil jako hlavní výhry 2× tablet, 3× odrážecí koloběžku a každý týden kreativní sadu Koh-i-noor, to pokud vyzdobíte své okno doma. Pět školních kolektivů se může těšit na menší hlavní výhru v podobě balíčku potravin pro „zdravou svačinku“ spolu s kreativní výbavou do třídy. Hlavní výherci ze školních lavic zažijí návštěvu Klasáčka s odpoledním edukativním programem pro školní družinu, včetně koncertu kapely Pospolu u stolu.

Vše o soutěži a úplné znění pravidel soutěže naleznete na akademiekvality.cz.