První vítězka soutěže s Klasáčkem si již převzala auto. Ve hře jsou ještě další dva vozy

První vítězka soutěže s Klasáčkem si již převzala auto. Ve hře jsou ještě další dva vozy

01. 02. 2024

Začátkem roku 2024 vyvrcholila oblíbená spotřebitelská soutěž „Stříhejte kolem dokola“ s Klasáčkem. Velkým lákadlem byly bohaté odměny v podobě praktického kuchyňského náčiní a dalších potřeb do domácnosti. Hlavní cenou však byla možnost zapůjčení tří osobních vozů Škoda Karoq na jeden rok. První z těchto automobilů již našel svou majitelku a o další dva vozy se bude už brzy losovat.

V prosinci ministr zemědělství vylosoval první výherkyni z 25 854 došlých a platných herních karet. Je jí paní Zdenka z Prahy, která se naší spotřebitelské soutěže účastní pravidelně. Štěstí z hlavní výhry se na ni usmálo poprvé a stala se majitelkou klíčků od Škoda Karoq, které jí předal generální ředitel SZIF Petr Dlouhý s přáním mnoha šťastných cest.

Dva vozy čekají ještě na své výherce, kteří je díky Auto-Poly budou moci využívat jeden celý rok. Losování proběhne již brzy, tak buďte ve střehu, třeba to budete právě vy, na koho se usměje štěstí. V plném proudu je také vyhlašování a předávání všech zbylých cen. Všem, kteří kupovali osvědčené potraviny a posílali herní karty s logy kvality, držíme do dalšího slosování palce!