Pospolu u stolu s kvalitními potravinami

Pospolu u stolu s kvalitními potravinami

03. 02. 2020

Holky, kluci, milí rodiče, také často přemýšlíte nad otázkou: Co bude k jídlu? Nechte se inspirovat našimi tipy, radami a recepty na Akademii kvality a nezapomeňte, že pospolu u stolu každé jídlo chutná lépe!

Jídlo je důležité, dává nám sílu a také nás přivádí ke společnému stolu s lidmi, které máme rádi, ať už jsou to rodiče, prarodiče, sourozenci nebo kamarádi. Proto se "pospolu u stolu" stalo názvem hravého projektu a zároveň kapely, která nás svými texty učí třeba to, že den je nejlepší začít pořádnou snídaní, že není nad jídlo připravené doma s láskou nebo že nejlépe chutná u stolu s lidmi, které máme rádi.

Díky projektu Pospolu u stolu se prostřednictvím písniček, ale také zábavných úkolů a kvízů společně naučíme, jak poznat kvalitní potraviny a jak si z nich připravit dobré jídlo.

Pokud si budete chtít písničky pospolu a nejen u stolu zazpívat, můžete si stáhnout mobilní aplikaci Život na statku nebo Statkář, kde najdete karaoke všech písniček!

Sledujte naše stránky, kde se dozvíte, kdy se bude konat další koncert téhle rockové kapely pro děti a rodiče a kde se seznámíte s jejími členy.

Stáhnete si
aplikaci Statkář
QR_statkar

   

A aplikaci
Život na statku
QR Život na statku