Losování ročního zapůjčení první Škody Karoq se blíží, šance pořád je!

Losování ročního zapůjčení první Škody Karoq se blíží, šance pořád je!

23. 11. 2021

Začátkem října odstartovala spotřebitelská soutěž „Stříhejte kolem dokola“ v čele s maskotem panáčkem Klasáčkem. Protože se těší velké oblibě, během prvních 4 týdnů dorazilo téměř 40 000 platných herních karet každá se 40 značkami kvality potravin. Navíc se brzy bude losovat jedna z hlavních výher – roční zapůjčení osobního automobilu Škoda Karoq.

Jak se říká, kdo si hraje, nezlobí. Anebo má dokonce šanci vyhrát zajímavé ceny v podobě domácích kuchyňských pomocníků, poukázek na nákup kvalitních potravin či jednu ze 3 hlavních výher – roční zapůjčení osobního automobilu Škoda Karoq.  

Principem soutěže je vybírat si v obchodě potraviny se soutěžním logem kvality, jako jsou např. Klasa, Regionální kvalita či Bio. Tyto značky zaručují, že si na výrobku pochutnáte. Když jich nashromáždíte 40, jenom je vystřihnete a nalepíte na herní kartu, kterou si můžete stáhnout na webu Akademie kvality. Tu pak pošlete na adresu organizátora Akademie kvality, kterou naleznete mimo jiné i na herní kartě.

Každý týden se losují atraktivní výhry – hodnotné kuchyňské spotřebiče. Nicméně největším lákadlem je jedna ze 3 hlavních cen, roční zapůjčení Škody Karoq. Losování poprvé proběhne již 2. prosince! Stále ještě máte čas nasbírat svých 40 značek kvality.

A jak se dosud soutěžilo? Za první 4 týdny (od 4. 10. – 31. 10.) dorazilo téměř 40 tisíc platných herních karet. Téměř 35 tis. herních karet si soutěžící stáhli z webu Akademie kvality, zbylé karty získali hlavně v obchodních sítích.

Dohromady bylo do 31. října na herních kartách neuvěřitelných 1 593 680 značek kvality. Jako každý rok má největší zastoupení se svými cca 512 000 logy Klasa. 

Jste-li soutěživí a máte-li rádi kvalitní potraviny, můžete se pořád zapojit. Soutěž probíhá až do 2. ledna 2022. Vše o soutěži najdete na akademiekvality.cz.