Kdo si v soutěži s Klasáčkem „vystříhal“ zapůjčení auta na rok?

Kdo si v soutěži s Klasáčkem „vystříhal“ zapůjčení auta na rok?

29. 03. 2021

Poslali jste do spotřebitelské soutěže „Stříhejte kolem dokola“ několik hracích karet plných značek kvality? Pak jste nejspíše netrpělivě očekávali telefonát se zprávou, že jste vyhráli některou z hlavních cen. Třeba roční zapůjčení automobilu ŠKODA KAMIQ.

Podmínkou účasti v oblíbené spotřebitelské soutěži „Stříhejte kolem dokola“ bylo zaslání hracích karet se 40 logy značek kvality z obalů oceněných výrobků. Ty rozhodně stojí za pozornost, protože zisk některé značky kvality (např. Klasa, Regionální potravina, Bio „zebra“, Bio list aj.) je velmi prestižní a klade na výrobky opravdu vysoké nároky.

Odměnou pro všechny zúčastněné byl nejenom příjemný gurmánský zážitek, ale i řada cen. Jednou z nejlákavějších bylo roční zapůjčení automobilu ŠKODA KAMIQ pro 2 výherce. Kdo si tedy může po celý rok užívat tento krásný a praktický vůz a podnikat řadu výletů? První šťastnou výherkyní je Marie M. z Jevíšovic, druhou Ludmila Ř. z Březolup. Nezbývá nám nic než popřát, ať se jim dobře jezdí. Pokud jste se tentokrát nedočkali jedné z hlavních výher, nezoufejte. Brzy bude jistě další příležitost.  

Více o soutěži „Stříhejte kolem dokola“

Soutěž probíhala od poloviny října 2020 do půlky ledna 2021. Celkem bylo zasláno 178 547 platných herních karet, což znamená neskutečných více než 7 milionů vystřižených log značek kvality! Zajímavostí byla mezi soutěžícími anketa o jejich nejoblíbenější výrobky. Na první příčce se umístil Lipánek, následovalo Jihočeské máslo (oba výrobky od společnosti Madeta) a na třetí příčce skončil Smetanový jogurt od společnosti Mlékárny Valašské Meziříčí.