Kdo si v soutěži s Klasáčkem „vystříhal“ auta na rok?

Kdo si v soutěži s Klasáčkem „vystříhal“ auta na rok?

09. 03. 2022

Další ročník spotřebitelské soutěže „Stříhejte kolem dokola“ je úspěšně za námi. I letos se hrálo o zapůjčení auta na rok. Dokonce o tři auta ŠKODA KAROQ od Klokočky. Nejednalo se ovšem o jediné výhry, možnost soutěžit byla i o kuchyňské spotřebiče a poukázky na nákup potravin ve vybraných řetězcích.

Podmínkou účasti v oblíbené spotřebitelské soutěži „Stříhejte kolem dokola“ bylo zaslání hracích karet se 40 logy značek kvality z obalů oceněných výrobků. Ty rozhodně stojí za pozornost, protože zisk některé značky kvality (např. Klasa, Regionální potravina, Bio „zebra“, Bio list aj.) je velmi prestižní a klade na výrobky opravdu vysoké nároky.

Soutěžící se mohli radovat z velkého množství zajímavých cen. Ta nejlákavější nabízela 3x zápůjčku automobilu ŠKODA KAROQ. Kdo si tedy může po celý rok užívat atraktivního rodinného SUV kompaktních rozměrů a podnikat řadu výletů? První šťastnou výherkyní je Renata K. z Bojkovic, druhou Lea K. z Přerova a třetí Jaroslava T. ze Zábřehu. „Když mi zavolali, že jsem vyhrála, nemohla jsem tomu věřit, ihned jsem to běžela sdělit dceři“, říká paní Jaroslava T. „Jelikož Moravu máme probádanou, auto využijeme na cestování po Čechách, k navštívení krásných míst“, dodává. Nezbývá nám nic, než popřát, ať se jim dobře jezdí. Pokud jste se tentokrát nedočkali jedné z hlavních výher, nezoufejte. Brzy bude jistě další příležitost.

Na video z předávání vozu se můžete podívat zde.


Více o soutěži „Stříhejte kolem dokola“
Soutěž probíhala od října 2021 do ledna 2022. Celkem bylo zasláno 122 382 platných herních karet, což znamená více než 4,8 milionů vystřižených log značek kvality! Zajímavostí byla mezi soutěžícími anketa o jejich nejoblíbenější výrobky. Na první příčce se již tradičně umístil Lipánek, následovalo Jihočeské máslo (oba výrobky od společnosti Madeta) a na třetí příčce skončila Magnesia neperlivá od společnosti Mattoni.