I s jednou kartou můžete vyhrát auto!

I s jednou kartou můžete vyhrát auto!

07. 12. 2017

Atraktivní soutěž pod záštitou Státního zemědělského intervenčního fondu (SZIF) – Střihněte si 3× Škodu Fabia a sto tisíc dalších skvělých cen – zná prvního vítěze automobilu. Zúčastnit se jí může každý, kdo pošle vyplněnou soutěžní kartu se 30 značkami kvality. Šťastnou výherkyní hlavní ceny z prvního kola losování se stala paní Daniela H. z Jirkova. K vysněnému vozu jí stačilo, aby zaslala jednu platnou hrací kartu. Šanci vyhrát však dostanou i další soutěžící. Na nové majitele čekají ještě dva vozy Škoda Fabia a mnoho hodnotných cen.

V novém voze odjela výherkyně dnes, ve čtvrtek 7. prosince, kdy jí byly slavnostně předány klíčky z rukou Miloše Jirovského, zástupce generálního ředitele Státního zemědělského intervenčního fondu. „Jsem upřímně šťastná. Soutěžím již od roku 2010 a vůbec jsem nečekala takovou výhru,“ říká nastávající maminka paní Daniela, která s rozrůstající se rodinou najde okamžité využití pro novou Fabii bílé barvy. „Vždy jsme se s manželem těšili na drobné ceny, které jsou garantované – vařečky, vykrajovátka, chňapky... ty nám udělaly velkou radost. A že vyhrajeme auto? To nás ani nenapadlo,“ dodává Daniela.


Výherní kartička byla vylosována z obrovského množství téměř 30 000 herních karet, které spotřebitelé kvalitních potravin zaslali během 4 týdnů. Ve hře stále zůstávají dvě Fabie, dále ceny pro nejrychlejší, nejaktivnější hráče, týdenní výhry a bonus na konci soutěže. Majitel druhého vozu bude vylosován na začátku ledna 2018. Více informací najdete na www.akademiekvality.cz - záložka Soutěž.