Ovesná kaše s jablečným moštem

Ovesná kaše, to je snídaňová klasika. My pro vás máme veganskou verzi s jablečným moštem, rozinkami, švestkami a křupavými plátky mandlí. Vyzkoušejte ji! Je hotová do deseti minut.

Ingredience

  • 60 g ovesných vloček
  • 50 ml jablečného moštu
  • špetka mleté skořice
  • hrst rozinek
  • hrst plátků mandlí
  • švestky nebo jiné ovoce podle vlastní chuti
Obtížnost:
Čas přípravy: 10 min.
Porcí: 1

Postup

  • 1. V hrnci smíchejte ovesné vločky s jablečným moštem.
  • 2. Na mírném stupni přiveďte směs k varu a za občasného míchání vařte asi 5 minut, nebo do změknutí vloček. Poté odstavte a nechte chvíli odpočinout.
  • 3. Do kaše vmíchejte skořici a nandejte ji na talíř nebo do misky.
  • 4. Porci dozdobte mandlemi, rozinkami a čerstvým ovocem.