Pečený pstruh s čočkovým ragú
Ryby si nejspíše dopřáváte hlavně během léta a na Vánoce. Proč si je ale nepřipravit třeba právě teď,…
přečíst
Jogurtový řepový nápoj
Máte rádi stále nové recepty, které jsou nejen jednoduché na přípravu, ale také hodně výživné? Pak je tento určen přímo pro vás! Kombinace bílého jogurtu, červené řepy a jablka je naprosto dokonalá. Řepa je sice velmi výrazná, ale zakysaný mléčný výrobek ji báječně zjemní a jablko zase prosladí a provoní. Přidejte ještě pár ovesných vloček a rázem máte „superdrink“. Budete se po něm cítit lehce, svěže a zároveň příjemně sytě.
Tip: Ať si myslí, kdo chce, co chce, bílé jogurty rozhodně nechutnají všechny stejně. A to ani tehdy, když je nejíme samotné, ale jsou součástí nějakého pokrmu. Jaký by vás mohl zaujmout, protože je opravdu lahodný? Třeba ten se značkou kvality Klasa – Jogurt z jižních Čech bílý od firmy Agro-la.
Ingredience
Ingredience
- 1 předvařená červená řepa
- 1 jablko
- 150 ml bílého jogurtu
- 100 ml mléka
- 1 lžíce ovesných vloček
- máta na ozdobení
Postup
- 1. Oloupejte jablko a pokrájejte společně s řepou.
- 2. Rozmixujte dohladka s jogurtem, mlékem a vločkami.
- 3. Ozdobte čerstvou mátou.
Další recepty
Pečený pstruh s čočkovým ragú
Ryby si nejspíše dopřáváte hlavně během léta a na Vánoce. Proč si je ale nepřipravit třeba právě teď,…
přečíst