Jogurtový řepový nápoj

Máte rádi stále nové recepty, které jsou nejen jednoduché na přípravu, ale také hodně výživné? Pak je tento určen přímo pro vás! Kombinace bílého jogurtu, červené řepy a jablka je naprosto dokonalá. Řepa je sice velmi výrazná, ale zakysaný mléčný výrobek ji báječně zjemní a jablko zase prosladí a provoní. Přidejte ještě pár ovesných vloček a rázem máte „superdrink“. Budete se po něm cítit lehce, svěže a zároveň příjemně sytě. 

Tip: Ať si myslí, kdo chce, co chce, bílé jogurty rozhodně nechutnají všechny stejně. A to ani tehdy, když je nejíme samotné, ale jsou součástí nějakého pokrmu. Jaký by vás mohl zaujmout, protože je opravdu lahodný? Třeba ten se značkou kvality Klasa – Jogurt z jižních Čech bílý od firmy Agro-la.  


Ingredience

Ingredience

  • 1 předvařená červená řepa
  • 1 jablko
  • 150 ml bílého jogurtu
  • 100 ml mléka
  • 1 lžíce ovesných vloček
  • máta na ozdobení
Obtížnost:
Čas přípravy: 10 min.
Porcí: 2

Postup

  • 1. Oloupejte jablko a pokrájejte společně s řepou.
  • 2. Rozmixujte dohladka s jogurtem, mlékem a vločkami.
  • 3. Ozdobte čerstvou mátou.