Vodu v kuřeti nekupujte! Zajímá vás složení potravin a při nákupu neleníte a přečtete si pečlivě i etiketu? Pokud ano, vybírejte kuřecí maso i podle způsobu chlazení. To… přečíst
Lepek dělá mouku kvalitní, ale jde to i bez něj Nejprodávanějším a nejrozšířenějším druhem mouky je u nás tzv. dvounulka – pšeničná mouka hladká světlá, která by měla obsahovat více kvalitního… přečíst
Co všechno prozradí obal mouky? Na českém trhu jsou k dostání různé druhy mouk. Může se však stát, že ne z každé se povede vánočka či dezert podle vašich představ. Proto při… přečíst
I s jednou kartou můžete vyhrát auto! Atraktivní soutěž pod záštitou Státního zemědělského intervenčního fondu (SZIF) – Střihněte si 3× Škodu Fabia a sto tisíc dalších skvělých cen –… přečíst
Obilné výrobky a glykemický index Možná jste se již s pojmem glykemický index setkali, ale přesně nevíte, co znamená. Každá potravina má svůj vlastní. Někdy je na obale uveden,… přečíst
Známe prvního výherce Škody Fabia! Jak víte, od poloviny října běží velká podzimní spotřebitelská soutěž s názvem „Střihněte si 3x Škodu Fabia a sto tisíc dalších skvělých cen“.… přečíst