Špaldová palačinka s medvědím česnekem plněná květákem a žampiony
Došla vám už „palačinková“ inspirace? Připravujete je ze stále stejného těsta, a dokonce už ani neobměňujete suroviny, které je dokonale dochutí? Nabízíme…
přečíst
Nepečený dort s tvarohem a broskvemi
Venku už pomalu teploty stoupají, proto nastal čas připravit si nepečený dort provoněný a proslazený ovocem. Aby byl opravdu jemný, přimíchali jsme k…
přečíst
Vajíčkové lodičky
Děti mají rády, když jim jídlo naservírujete tak, aby jim něco připomínalo. Letadlo, smajlík nebo třeba lodičky! Vajíčkové jednohubky ve tvaru lodiček…
přečíst
Jelení hřbet a ragú s růžičkovou kapustou
Podmanila si vaše chuťové pohárky zvěřina? Pak vězte, že tento druh masa je bohatý na bílkoviny, vitaminy řady B a také železo, a naopak chudý na tuky.…
přečíst
Jablečné řezy se zakysanou smetanou
Které ovoce si udržuje svou standardně dobrou chuť po celý rok? Rozhodně jablka. Proto je využijeme v dnešním dezertu, a to dokonce v jejich syrové podobě…
přečíst
Polévka z pečené cibule a tyčinkami z listového těsta s nivou
Jaké jídlo je vždycky hodně výživné, ale přitom nás nepříjemně „nezaplácne“? Rozhodně polévka! Pokud si dáme o trochu větší porci, bohatě nám vystačí k…
přečíst